Jonas Gregaard stærkere end sidste år.

Jonas gregaard
Foto: Martin Nørgaard

Datoen er den 23. April 2016 og klokken har lige passeret 15.00, en lørdag eftermiddag og en gruppe på fem mand er på vej ind imod Herning, for at afgøre hvem der er stærkest i det afsluttende gaderace.
Finalen udvikler sig til et tæt forfølgelses løb, hvor især Team Trefors Mads Würtz og Jonas Gregaard fra Riwal Platform deltager.
Et tæt løb, hvor der ikke var plads til at slippe speederen og hvor de Herningensiske tilskuer for en dag, fik suset fra den danske cykel elite i absolut topform, i en afslutning der bragte løbet tilbage i den international klasse.

Jeg syntes GP Herning er klart det fedeste løb i Danmark. Siger sidste års nummer to Jonas Gregaard og bekræfter at han vil forbedre sin præstation fra sidste år.
Jeg glæder mig helt vildt til løbet, det passer mig godt da det er et rigtig hårdt cykelløb så alt kan ske!

Gregaard har da heller ikke glemt den tætte afslutning på løbet og har gjort sit yderste i at forberede sig på alle parameter.
Jeg blev nr 2 sidste år og var rigtig tæt på sejren. Jeg træner på ruten med mit hold nogle uger inden og så træner jeg en masse hjemme på de lokale grusvejsstykker i nærheden af min hjemby.

Grand Prix Herning er et løb man aldrig ved hvordan bliver afviklet, hvor vejret spiller en afgørende rolle.
I skrivende stund ligner det et løb der i år bliver på støvet grusveje med en del sidevindskørsel, hvilket passer Gregaard godt.
Jeg håber løbet bliver kørt hårdt fra start til slut, da et hårdt løb er bedst for mine muligheder.
Det må nu gerne være godt vejr, da det ellers godt kan gå hen og blive noget rod og kaos. Men alt i alt har jeg ikke noget vejr som jeg foretrækker, det er jo ikke op til mig, men vejrguderne at bestemme.

Som sidst års nummer to, må Jonas Gregaard regnes som en af de absolutte favoritter som Riwal holdet skal satse på, men han regner dog ikke med en direkte kaptajn rolle.
Jeg tror vi køre med en ok åben taktik, da vi har et rigtig stærkt hold på Riwal. Jeg ser mine egne chancer som gode, da jeg blev nummer to sidste år og kørte et rigtig godt løb.

De seneste år har de danske kontinentalhold fået et rigtig stærkt program, hvor foråret er afgørende for at få ro på resten af sæsonen hvilket Gregaard forventer at vise på lørdag.
Denne måned med GP Herning og en masse andre gode cykelløb for mig, er en rigtig vigtig måned. Jeg regner med at kører rigtig stærkt og være med i finalerne og så kan alt ske. Hvis jeg ikke skal vælge mig selv her på Riwal, så vil jeg sige Brøchner er et godt bud. Derudover tror jeg på at Alexander Kamp også kunne gå hen og blive farlig.

Der er mange favoritter til sejren i årets Grand Prix Herning og der er lagt op til et spændende løb på lørdag.

 

 
Joomla templates by a4joomla