Brian Pedersen: Et jævnbyrdigt løb

alex colofoto: http://www.coloquick-cult.dk/

GP Herning har været i kontakt med holdejer Brian Pedersen fra Coloquick-Cult i dag og fået en kort snak om morgendagens GP Herning.

Brian Pedersen fortæller  at nu starter den danske sæson for alvor, fordi de danske hold for første gang i år stiller i stærkeste opstillinger og fordi løbet er første afdeling af Post cuppen, som jo samtidigt er en af udtagelses løbene til Post Danmark rundt. De stiller selv i noget nær stærkeste opstilling, kun Kristian Haugaard er skadet.

Han fortæller videre, at de kommer rigtig mange folk fra holdet og at de har folk fordelt rundt på alle grusvejsstykkerne.

På spørgsmålet om GP Herning passer ind i post cuppen, svarer han at det syntes han bestemt det gør,  Han fortæller videre, at det er svært at opstille en succes kreterium for holdet, da løbet samtidigt er så chancebetonet. selvom man sidder med gude ben, så kan et uheld slukke alle drømme om en sejr.

Vi snakkede med ham om hvad der kunne forbedre løbet og han er på linje med flere at de andre vi tidligere har talt med , når han siger at TV dækning ville være utroligt fedt! Her snakker han selvfølgeligt også som sponsor, hvor han siger at det er svært at få kanaliseret flere penge ind i dansk cykling når det ikke bliver bedre promoveret. At man burde kunne sælge ideen til f.eks TV midt/Vest. I samme ombæring fortæller han også, at det er frustrende at udtagelsen til Postnord Danmark rundt falder så sent! Det er ufatteligt svært at tiltrække nye sponsor, hvis de ikke ved om holdet kommer med i Postnord Danmark rundt. Udtagelsen burde falde aller senest  midt i Maj. Så man også er fri for at skulle arr. event mm til Postnord Danmark rundt midt i sommerferien, hvor alle andre også har ferie og ikke er til stede.  

Sidste år vandt Blue water jo ganske suverænt og kontrollerede jo det meste af løbet og til spørgsmålet om det samme ville ske i år siger Brian Pedersen at det tror han næppe.. Han mener at løbet vil blive betydeligt mere jævnbyrdig, med  flere jævnbyrdige hold. Han håber og tror på at holdet igen er stærke nok til at komme med i Postnord Danmark rundt og han tror også på at der kommer fire hold med, da han mener sidste år bevidste at holdene sagtems kunne klare sig. Han mener også at tilskuerne hellere ville se lidt flere danske rytter, end middelmådige udenlandske hold.

Han fortæller  at Alex Rasmussen som jo i år kører for Coloquick-Cult vægter hans sejr i 2010 i GP Herning meget højt, da det er et løb han elsker at køre, da det passer utroligt godt til ham, da han både er den råstærke rytter der elsker at køre på grusvejene og så samtidigt er en god sprinter som kan vinde løbet hvis flere kommer hjem samtidigt og fordi det netop i 2010 var Bjarne Riis der sad i sportsdirektør bilen bag ham.

Da Brian Pedersen bliver bedt om at komme med et bud på en vinder, peger han på Team Stölting , som han tror på kommer for at vise sig frem på dansk grund og samtidigt peger han igen på Alex Rasmussen som et godt bud.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.