Hotel Eyde
Hotel Eyde
DSC 0202

Hotel Eyde blev bygget i 1839 som en kro under navnet Christiansminde Inn.
Det var  en ud af i alt tre hovedbygninger som udgjorde Herning, der talte omkring 20 indbyggere på det tidspunkt.
17 år senere blev Christiansminde Inn solgt til John Eyde, og i 1882 solgte John Eyde Inn til Chr. Jensen der begyndte og større omdannelse af kroen.
I 1885 blev den østlige del af indgangen færdig, og i 1893 fulgte færdiggørelsen af ​​den vestlige del af kroen. Dette er hovedindgangen til bygningen i dag.
Efter transformation blev kroen omdøbt til Hotel Eyde.
Siden har hotellet haft skiftende ejere og har gennemgået kontinuerlig renovering og udvidelse, alt i tråd med atmosfære og den historiske baggrund af stedet.
Hotel Eyde, der nu ejes af familien Diderichsens, fortsætter med at gennemgå nye renovering for at sikre hotellet forbliver en spændende kombination af klassisk elegance og hjemlig komfort blandet med bekvemmelighederne i det moderne liv.
I både 2016 og 2017 er Hotel Eyde blevet udnævnt til Skandinaviens bedste hotel blandt de 133 hoteller som er tilknyttet Best Western.
i dag har Hotel Eyde 119 værelser og suiter.
Yderligere information
John Eyde var en visionær mand, og da han donerede jord til opførelsen af ​​Herning kirke, i 1884 sørgede han for ved Jorden mellem hans kro og kirken blev registreret som torvet.
Dermed sikrede han sig at Hotel Eyde, altid ville have en central position på torvet.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.